Home / Tuinaanleg

Tuinaanleg

Het ontwerpen en aanleggen van een tuin gaat niet zomaar, daar komen heel wat zaken bij kijken.

1.    Kennismaking
U kunt contact met ons opnemen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Wij komen bij u thuis om met u te bespreken wat uw wensen zijn.

2.    Ontwerpen
Voor het ontwerpen van een tuin werken wij samen met Bleu-Aimable. Dit is een ontwerp- en adviesbureau, dat werkt aan projecten in binnen- en buitenland op het gebied van tuinen.

3.     Offerte
Als het ontwerp volledig naar uw zin is wordt er een offerte gemaakt. In deze offerte wordt precies omschreven wat er in de tuin gedaan gaat worden. Dit betreft grondwerk, bestrating, vijver, beplanting, gazon, etc. Van ieder onderdeel worden de kosten beschreven, er wordt u een volledig overzicht van werkzaamheden en kosten gepresenteerd. Voordeel is dat u precies weet wat er gaat gebeuren in uw eigen tuin. Als deze offerte volledig is en u besluit overeenkomstig uw tuin aan te leggen volgt er een offerte-bevestiging, u tekent voor de offerte.

4.    Aanleg
Onze enthousiaste en vakkundige medewerkers gaan in uw tuin aan het werk om het ontwerp tot leven te laten komen. U kunt bij ze terecht voor al uw vragen over de totstandkoming van uw tuin. Wij maken gebruik van een modern machinepark om op een makkelijke en gezonde manier de werkzaamheden uit te voeren.

5.    Garantie en nazorg
Als de tuin volgens plan gerealiseerd is begint uw werk: genieten van de nieuwe tuin! Planten zijn levend materiaal, het leven, groei, bloei en dood van planten heb je niet zelf in de hand. Daarom geven wij tot één jaar na aanplant inboetgarantie. Tevens geven wij garantie op de dode materialen. Zijn er binnen één jaar een aantal tegels verzakt of sluit de schuttingdeur niet meer goed, dan komen wij dat kosteloos herstellen.

 

Top